Razrijediti ili ne razrijediti krv, pitanje je sada!

# Besplatno online 16. 4. 2024.

Antikoagulanta terapija – indikacije, koristi i moguće popratne pojave

16. travnja 2024. Udruga Ritam srca održat će besplatnu online edukaciju od 18 do 19:30 sati o indikacijama, koristima i mogućim popratnim pojavama antikoagulantne terapije (lijekova za razrjeđivanje krvi) kojima se uz ostalo sprječava rizik od moždanog udara do 5 puta.
 

Prijavite se što prije!

Nepravilan rad srca može doprinijeti stvaranju ugrušaka krvi koji ako doputuju u mozak mogu izazvati tragične posljedice. Stoga se pacijentima s aritmijom, posebice fibrilacijom atrija, propisuju antikoagulansi - lijekovi za razrjeđivanje krvi. Kao i svi drugi lijekovi i oni mogu izazvati neželjene nuspojave. Kako današnja medicina i farmakologija to minimaliziraju, naučit ćete na našem mrežnom seminaru (webinaru): Razrijediti ili ne razrijediti krvi, pitanje je sada, koji ćete moći pratiti besplatno putem konferencijske Zoom platforme na ekranima svojih računala ili mobitela u utorak 16. travnja 2024. od 18 do 19:30 sati.

Ovaj susret s Vama vodit će predsjednica Udruge Ritam srca prim. dr. sc. Borka Pezo Nikolić, kardiologinja, zajedno s prim. dr. sc. Mirtom Mikulić, hematologinjom i dr.Tihomirom Bradićem, gastroenterologom.

Tijekom ovog online susreta sudionici će moći postavljati pitanja na koje će dobiti odgovore na kraju edukacije.

Prijavite što prije, broj mjesta je ograničen!