Dođite na tribinu o iznenadnoj srčanoj smrti!

Dođite na javnu tribinu o iznenadnoj srčanoj smrti u WOW dvoranu CineStar Boutique kina u Centru Kaptol u Zagrebu, Nova Ves 17, u subotu 30. rujna 2023. u 10 sati i naučite od naših vodećih kardiologa kako prepoznati simptome koji najavljuju moguće zatajenje srca, kako se liječe aritmije i kako s njima i kardioverter defibrilatorom možete nastaviti živjeti kvalitetno.

 

Najavite dolazak, obrazac je niže!

Otkucaji srca oduvijek se povezuju s ritmom života i emocija – uzbuđenja, straha, te naravno, s ljubavi. A Vi, koliko dobro poznajete zdravlje svojeg srca? Kuca li pravilno?

Pred nama je Svjetski dan srca. To je dobar povod da zastanite na trenutak i sjetite se: volimo i čuvamo ono što znamo, a kada znamo više, brinemo bolje. Promislite zato, znadete li kako je najbolje koristiti srce i brinuti se o njemu?

Naučite više o svojem srcu na javnoj tribini naše udruge i razgovarajte s našim istaknutim kardiolozima o nizu tema vezanim uz rizike i opasnosti iznenadnog zastoja srca, aritmijama koje su mu česti uzrok i životu s kardioverter defibrilatrorima.

Neka Vam ovo bude mudar kraj rujna – pridružite nam se svim ❤️!

Tako ćete moći i Vi svojim znanjem bolje brinuti o srcu i svojim najmilijima, te doprinijeti da zaustavimo najvećeg ubojicu na svijetu - bolesti srca. Jer 80 posto srčanih udara moglo se je spriječiti.

KORISTI ❤️ POZNAJ ❤️

Molimo Vas najavite nam svoj dolazak!

Ulaz je slobodan.

*
*
*

Navedeni podaci ostat će tajni i neće se davati na uvid trećim stranama.

O srcu će Vam govoriti i
na Vaša pitanja odgovarati:

prim-Borka-Pezo-Nikolić-v2-630x630.jpgprim. dr. sc. Borka Pezo Nikolić, dr. med., kardiologinja Klinike za bolesti srca i krvnih žila KBC-a Zagreb, predsjednica Udruge Ritam srca

Šime-Manola-150x150.jpgizv. prof. prim. dr. sc. Šime Manola, dr. med., kardiolog, pročelnik Zavoda za bolesti srca i krvnih žila, KB Dubrava, predsjednik Radne skupine za aritmije Hrvatskog kardiološkog društva i prvi dopredsjednik Udruge Ritam srca

Doc-Jurišić-Zrinka---KBC-Split-150x150.jpgdoc. dr. sc. Zrinka Jurišić, dr. med., kardiologinja i pročelnica Zavoda za aritmije KBC-a Split i

 

dr-Kristijan-Djula-150x150.jpgKristijan Djula, dr. med, kardiolog u Klinici za bolesti srca i krvnih žila, KBC-a ”Sestre milosrdnice”.

 


Jeste li znali?

U Hrvatskoj svake minute od kardiovaskularnih bolesti umire jedna osoba pa one danas predstavljaju našeg najvećeg ubojicu (od njih u svijetu godišnje umire oko 20 milijuna ljudi), najčešće od iznenadnog srčanog zastoja. Do njega najčešće dovode aritmije srca.